İnstagram Onaylı (Mavi Tikli) Hesap Nasıl Alınır?


Mavi tikli ya da onaylı hesap Instagram hesabının tanınmış kişiyi, ünlüyü veya global markayı temsil eden gerçek varlık olduğunu onayladığı anlamına gelir.

İnstagram Onaylı (Mavi Tikli) Hesap Nasıl Alınır?

Öncelikle kimliğinizi hazırlayın ve instagram uygulamanızı son sürümüne güncelleyin ;

Doğrulanmış simgesi talep etmek için:
  1. Doğrulanmış simgesi talep ettiğiniz hesaba giriş yapın.
  2. Profilinize gidin ve simgesine dokunun.
  3. Ayarlar > Doğrulama İste'ye dokunun.
  4. Adınızı ve soyadınızı girin kategori seçin.
  5. Kimliğinizin bir fotoğrafını ekle seçeneğine  tıklayarak kimlik fotoğrafınızı ekleyin.Merak etmeyin tüm bilgileriniz koruma altında olacak.
  6. Talebiniz değerlendirildikten sonra, hesabınızın doğrulanıp doğrulanmadığını belirten bir bildirim alırsınız. Talebiniz reddedilirse, 30 gün sonra yeni bir talep gönderebilirsiniz.

Mavi Tik İsteğinin Onaylanması İçin Sağlanması Gereken Şartlar ;
  • Özgün olmak: Hesabınız gerçek bir kişiyi, tescilli bir işletmeyi veya kuruluşu temsil etmelidir.
  • Benzersiz olmak: Hesabınız, temsil ettiği kişi veya işletmenin benzersiz varlığı olmalıdır. Bir kişi veya işletmenin sadece bir hesabı doğrulanabilir, dile özel hesaplar bu konuda istisnadır. Genel ilgi alanlarına yönelik hesapları doğrulamayız (ör. @yavruköpekler).
  • Eksiksiz olmak: Hesabınızın herkese açık olması, biyografi, profil fotoğrafı ve en az bir gönderiye sahip olması gerekir. Profiliniz, diğer sosyal medya hizmetlerine yönlendiren "beni ekle" bağlantıları içeremez.
  • Dikkate değer olmak: Hesabınız tanınmış, sıkça aratılan bir kişi, marka veya kuruluşu temsil etmelidir. Birden fazla haber kaynağında öne çıkan hesapları inceleriz ve ücretli ya da tanıtım amaçlı içerikleri inceleme kaynağı olarak kullanmayız.


İnstagram Onaylı (Mavi Tikli) Hesap Nasıl Alınır? İnstagram Onaylı (Mavi Tikli) Hesap Nasıl Alınır? Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Nisan 26, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok