Bilgisayardan Silinmiş Resim ve Dosyaları Geri Getirmenin Yolu!


Hata ile bir resim, dosya, belge sildiniz ve bunu geri getirmek mi istiyorsunuz.Endişelenmeyin bunu yapmak için bir yol var.İşte başlıyoruz.

Bilgisayardan Silinmiş Resim ve Dosyaları Geri Getirmenin Yolu!

Bilgisayardan Silinmiş Resim ve Dosyalar Nasıl Geri Getirilir ?
  1. https://www.easeus.com/data-recovery/card-recovery-software/free-recover-deleted-photos.htm adresine tıklayarak programı bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirdiniz programı yükleyin ve programı açın.
  3. Silinen resimler veya dosyalar hangi diskteyken silindi ise onu seçin.Veya klasörü biliyorsanız klasör konumunu da seçebilirsiniz.
  4. Sağ alt kısımdaki Tara tuşuna tıklayın.
  5. Tarama başladıktan sonra bulunan silinmiş dosyalar ekranda görünür.Fakat geri getirmek istediğiniz dosyayı bulamıyorsanız sol alt kısımdaki tarama süresi bitene kadar bekleyin.
  6. Geri getirmek istediğiniz resmi veya dosyayı bulduysanız yanındaki boşluğa tik koyun ve sağ alttaki Kurtar butonuna basın.
  7.  Kurtarmak istediğiniz dosyayı nereye kaydetmek istediğinizi soracaktır.Nereye kaydetmek istiyorsanız seçin ve Tamam diyerek onaylayın.
  8. İşlem tamam dosyanız kurtarıldı.

Notlar ;
  • Filtre kısmından bulmak istediğiniz dosya türünü (resim, video, belge) seçerek istediğiniz dosyayı daha rahat bulabilirsiniz.
  • Harici harddisk veya usbnizdeki kayıp dosyaları bu yöntemle arabilirsiniz.
  • Kurtarma miktarınız 500 MB ile sınırlıdır.O yüzden önce önemli belgelerinizi kurtarın.


Bilgisayardan Silinmiş Resim ve Dosyaları Geri Getirmenin Yolu! Bilgisayardan Silinmiş Resim ve Dosyaları Geri Getirmenin Yolu! Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Nisan 20, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok