Eski Sevgiliye Dönmemek İçin 6 Sebep!

Çoğu zaman, bir çok kişinini başına gelen bir olaydır. Ayrılığın ilk zamanları iki taraf içinde biraz rahatlık gibi gelir, kısıtlamalar, engeller, ortadan tamamen kalkar. Fakat bir zaman sonra bir boşluk hissine düşersiniz. Anılarınız, güzel günleriniz aklına gelir ve eski sevgiliye dönmek istersiniz. 

Orada durun! Eski sevgiliye dönmemek için 6 sebebimiz var. İsterseniz önce bu sebepleri gözünüzden bir geçirin. Kararınızı ondan sonra verin derim. Sonuçta vereceğiniz kararlar sizin, hayat sizin :) Bakalım neymiş bu eski sevgiliye dönmemek için 6 sebep! 


Eski-Sevgiliye-Dönmemek-İçin-6-Sebep


Eski Sevgiliye Dönmemek İçin 6 Sebep!


1. Tuhaflıkları artık size sevimli gelmeyebilir! Çünkü araya zaman girdi!

2. Kavgalar aynı, tartışmalar aynı, değişti zannedersiniz ama değişmez! İnsanların huyu, suyu değişmez arkadaş! Atalarımız, "insanlar yedisinde neyse yetmişinde de o dur" diye boşuna dememiş!

3. Artık fiziksel çekim yok, hislerinizi kaybolmuş! 

4. Arkadaşlarınız ve aileniz, siz ayrıldıktan sonra neler dedi? Şöyle bir durum vardır, aslında neredeyse herkesin yaşadığı bir durumdur bu. İlişkiniz var iken, size hiç kimse doğruları söylemez. Nasıl yani? Evet, size kimse doğruları söylemez, herkes, "kanka, süper yakışıyorsunuz" , "Harikasınız" ve benzeri şeyler söylerler. Şimdi gelelim perde arkasına, bakın senaryoyu yazıyorum; 

-Kanka biz ayrıldık. 
+Aa, neden? 
-(Herhangi bir geçerli sebep) şu yüzden. 
+ Boşver kanka, zaten (...) 

Bu "zaten" den sonrası nedir biliyor musunuz? Sizin ilişkiniz boyunca duyamadığınız doğrulardır! "Zaten şöyleydi", "zaten yakışmıyordunuz." gibi şeyler duymanız çok normaldir. Hep böyle midir? Tabi ki böyle değildir her zaman, gerçekten dostunuz olan size, acıyı, tatlıyı söyler.

5. Aslında onu çoktan unutmuştunuz ancak ara ara aklınıza gelmesi aklınızı karıştırıyor dikkat edin derim! 

6. Ex'ten next olmaz; çünkü yeniden bir araya gelmek her zaman kötü bir fikirdir. Yüzde 99 oranda kötüdür, bu gerçek bir istatistik! Aynı yaşantı, aynı şeyler yani bunu anlatmaya gerek yok aslında! Şey gibi, hayat size sanki "Tekrar Deneyiniz" demiş ve siz de tekrar denemişsiniz gibidir. 


Geçmiş her zaman geçmişte kalmalı! 
Gelecek hedef alınmalı! 
Onun için mücadele verilmeli! 

Eski Sevgiliye Dönmemek İçin 6 Sebep! Eski Sevgiliye Dönmemek İçin 6 Sebep! Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Ağustos 13, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok