Romantik Erkeklerin Özellikleri! Romantik Erkek Nasıl Olunur?

Bayanlara, erkek dendiğinde, erkekleri genel olarak "odun" ile kıyaslıyorlar. Bazı erkekler romantiklikten uzak olarak gözükebilir. Buda bayanlar için biraz soğutucu,ilgisiz bir durum olarak algılanmaktadır. Peki Romantik erkeklerin özellikleri nelerdir? Romantik Erkek Nasıl Olunur? Birlikte inceleyelim! 


Romantik-Erkek-Özellikleri


1.Romantik Erkeğin Özellikleri: Sebepli Sebepsiz Çiçek Göndermesi


Eğer erkek arkadaşınızla yeni tanıştıysanız her fırsatta size çiçek gönderecektir. Nişanlı iseniz doğum günleri sevgililer günü, evlendiğinizde ise eve gelirken ekmek alıyorsa bile şükredin. Romantik erkek demek aslında her gün gelirken çiçek alan erkek değildir. Bu bir süre sonra bayan için sıradan, sıkıcı bir şey olarak gelecektir. 

Romantik erkek demek, hiç beklemediğiniz anlarda, birden çiçek ile önünüzde bitmesi ve gözlerinizin içine bakması demektir. 


2. Romantik Erkeğin Özellikleri: Kahvaltıyı Yatağa Getirmesi


Kahvaltıdaki menünün yanına bardakta bir adet gül, peynire kürdanla saplanmış sevgi dolu bir not. İşte bunlar romantik erkekten görülecek davranışlardır.


3. Romantik Erkeğin Özellikleri: Şiir Yazması


Herkesin edebiyatçı olduğu ama kimsenin edebiyattan anlamadığı günümüzde, şiir yazmak da romantik erkeğin en önemli özelliklerindendir. Şiir derken “A’dır ilk harfin B’dir ikinci harfin” gibi saçma sapan akrostişlerden bahsetmiyoruz. Tabii ortaya bir sanat eseri koymasını da beklemiyoruz ama en azından biraz duygu olsun içinde.



4.Romantik Erkeğin Özellikleri: Arkadaş Ortamında Sizi Sevdiğinizi Söylemesi


Arkadaşlarınızın bulunduğu kalabalık bir ortamda durduk yere “Seni seviyorum” cümlesi kuruyorsa, romantizmin önemli bir aşamasına gelinmiş demektir. Bir de ortamda canlı müzik varsa, çıtayı Allahuekber Dağları’na çıkarıp sizin için çıkıp şarkı söylüyorsa, evli değilseniz ertesi gün en yakın evlendirme dairesine gidip nikah gün alın. :)


5.Romantik Erkeğin Özellikleri: Yatağınıza Minik Hediyeler Bırakması


Yatağınızı açtığınızda çikolata, çiçek, sevdiğiniz kitap ve benzeri şeyler ile karşılaşıyorsanız romantik aşkınıza romantik cümleler ile siz de karşılık verebilirsiniz. 


6.Romantik Erkeğin Özellikleri: Sizi Romantik Bir Aşk Filmine Götürmesi


Mısır cipsleri ve içecekleriniz ile el ele bir aşk filmi izleyip birbirinize tekrardan aşık olacağınız bir ortamdır sinema salonları. Tabii bunu da zirveye çıkaranlar var. Sinema salonu kapatmak gibi. Sadece ikiniz, lükse bak! 

Romantik Erkeklerin Özellikleri! Romantik Erkek Nasıl Olunur? Romantik Erkeklerin Özellikleri! Romantik Erkek Nasıl Olunur? Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Temmuz 08, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok