Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Uzak Mesafe İlişkiler İçin 10 Tavsiye!

Çoğu ilişkide ciddi bir sorun olan "Uzak mesafe ilişkisi" nasıl yürütülmelidir? Genelde araya biraz uzaklık girince, tartışmalar artmaya başlamaktadır. Daha sonrasında ise ayrılıklar ortaya çıkmaktadır. Peki ilişkiniz çok güzel devam ediyor, fakat mesafeler uzak ne olacak peki? Şimdi kimse "Mesafeler aşk'a engel değildir" demesin. Tamam engel değil. Fakat bir sürü sorunu ortaya çıkarıyor. Bu bir gerçek yani. 

Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür? Uzak mesafe ilişkilerde neler yapılmalı? İlişkinizi nasıl koruyabilirsiniz. Gelin birlikte inceleyelim! 


Uzak-Mesafe-İlişkisi-Nasıl-Yürütülür


1. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Dürüst Olun


Uzak mesafe ilişkisine başlarken ilk yapmanız gereken şey, bazı sorunların yanıtlarını bulmak. Bu sürecin bitmesini bekleyecek kadar sabırlı mısınız? Farklı yerlerde bulunma durumunuz ne kadar süre devam edecek? En önemlisi ise birbirinize ne kadar güveniyorsunuz?

Öncelikle bunların yanıtlarını bulup, açığa çıkarmanız çok çok iyi olacaktır. Yani aslında bir çok sorunu en temelden çözmüş olacaksınız.



2. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? İletişim Dengesine Dikkat Edin


Hem özlem duygusunu sağlıklı kontrol edebilmek hem de güven problemi yaşamamak için her gün iletişim kurmanız çok önemli. Ancak bu her an, her saniye konuşmak anlamına gelmiyor. Sevgilinizin attığı her adımı kontrol etmek, sahiplenici tavır takınmak kısa sürede bunalmanıza neden olacaktır. Bu sebeple iletişim dengesine dikkat etmelisiniz.




3. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Alınganlık Yapmayın


Partneriniz gün içerisinde sizi arayamadı, buluşma planınız iptal oldu. Bu gibi durumlarda yapacağınız alınganlıklar uzak mesafe ilişkisi için çok yıpratıcı olacaktır. Anlayışlı davranın.



4. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Yaşam Programından Haberdar Olun



Partnerinizin ne zaman, nerede olduğunu öğrenmek için sık sık mesaj atmak yerine belirli planlarını önceden bilmekte yarar var. İş, hobi, spor gibi düzenli aktivitelerinin tarih ve saatlerini önceden bilin.




5. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Birbirinizi Ziyaret Etmek İçin Fırsat Yaratın


Uzak mesafe ilişkisinde en önemli unsurlardan biri de ziyarette bulunmaktır. Birbirinizi sıkça ziyaret etmeye, fırsat buldukça buluşmaya çalışın. Bu buluşmalar normal ilişkilerdeki buluşmalardan çok daha özel olacaktır.




6. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Birbirinizi Kızdıracak Durumlardan Kaçının



Partnerinizin rahatsız olacağı aktivitelerden uzak durmaya veya bunları önceden haber vermeye dikkat edin. Örneğin gece geç saatte arkadaşlarınızla dışarı çıktınız, planınızı partnerinize önceden söyleyin. Endişe yaratacak davranışlardan kaçının.




7. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Ortak Aktiviteler Yapın


Sık sık görüntülü görüşme yapın, online oyunlar oynayın. Birbirinize kitaplar, TV programları, müzikler ve benzeri şeyler önerin. Hakkında konuşacağınız daha fazla konu edinin.  Ayrı yaşıyor olsanız bile, ortak deneyimler yaratmak birbirinize daha sıkı bağlanmanıza sebep olacaktır.



8. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Sosyal Medyayı Etkin Kullanın



Sosyal medya artık hayatımızın çok önemli parçalarından biri, sosyal medyayı aktif olarak kullanmalısınız. Fotoğraf paylaşın, altında birlikte şakalaşın. Birlikteliğinizi hem çevrenize hem de birbirinize gösterin.



9. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Kullanışlı Bir Mesajlaşma Uygulaması Seçin


İkiniz için de pratik olabilecek bir mesajlaşma uygulaması seçin. Özellikle arkadaşlarınız ve ailenizin fazla kullanmadığı, yalnızca birbirinizle konuşmak için kullanacağınız bir uygulama iletişim kurmanızı kolaylaştıracaktır.



10. Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Pozitif Olun



Uzak mesafe ilişkisi yaşayanların en büyük problemlerinden biri yalnızlık hissidir. Kimi zaman kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz ancak güzel günler sizi bekliyor. Sabrınızı yüksek tutun ve pozitif olun.


Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Uzak Mesafe İlişkiler İçin 10 Tavsiye! Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Uzak Mesafe İlişkiler İçin 10 Tavsiye! Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Şubat 22, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok