İlham Veren Kadınların Aştığı 9 Engel!

Kadın, denince aklımıza ilk olarak "Ev hanımı" gelmektedir. Artık bu algıdan, bu düşünceden kurtulma vakti! Kadın demek sadece ev hanımı demek değildir. Kadın demek, zeka demek, yetenek demek, başarı demek. 

Çoğu kadın bir çok şeye karşı korku ile doludur. Korkulardan kurtulma ve yola çıkma vakti. Size ilham veren kadınları keşfedin, onların yolundan gidin. İlham veren kadınların aştığı engellere bakın. Onlar yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz. Bakalım ilham veren kadınların aştığı 9 engel nelermiş? Birlikte inceleyelim!


İlham-Veren-Kadınlar



İlham Veren Kadınların Aştığı 1. Engel: Özgürlük perdesi


Kadınların bu yolda aşması gereken engellerin çok daha fazla olduğunu biliyoruz. Bildiğimiz diğer şey ise; bu yoldaki bütün engelleri aşacak gücün hepimizin içinde olduğudur. Yaşamak için başkasına ihtiyacın yok, yolda yürümek için korumaya ihtiyacın yok. Kendi problemlerini çöz, başkasına bağımlı olma, özgülüğü yakala!


İlham Veren Kadınların Aştığı 2. Engel: Yapamazsın!


Potansiyelini fark ettiysen seni durduracak kimse yok! Şarkı söylemek istiyorsan bağıra bağıra söyle, koşmak istiyorsan hiç durma, uçmak istiyorsan yere bakmayacaksın. Güçlü yönlerini keşfet ve onların üzerine git. Zamanla ne istediğini bilen birine dönüşeceksin ve kendini cesurca ifade edeceksin!


İlham Veren Kadınların Aştığı 3. Engel: Kaç kere düşeceksin?


Her defasında daha güçlü ayağa kalkıyorsan ne önemi var ki? Yeniden başlamaktan korkma, başarısız olmaktan çekinme. Hayat senden bir şeyler alıyorsa sen yerine yenisini koy, asla pes etme.


İlham Veren Kadınların Aştığı 4. Engel: Yoluna çıkanlar..


Kendi yolunu çizebildiğin zaman, o yolda çıkan bütün engelleri aşacak cesareti de kendinde bulursun. İnandıklarından, doğrularından ve hedeflerinden vazgeçme. Bu senin yolun, bu senin yolculuğun bunu unutma!


İlham Veren Kadınların Aştığı 5. Engel: İç sesin ne diyor?


Hayatın senin için sunduğu fırsatlara alıcı gözle bakmaya ve kendi iç sesini dinlemeye başla. İşte o zaman daha cesur karar verebileceksin ve zorlu yollardan daha güçlü geçeceksin.


İlham Veren Kadınların Aştığı 6. Engel: Kalıplar ve ön yargılar


Bunların hayatına engel olmasına izin verme! Kalıpları yıkacak tek insan sensin, ön yargıları yerle bir edecek tek kişi sensin! El alem ne derse desin; sen güzelsin, sen güçlüsün, sen zekisin ve her şeyi yapabilirsin!


İlham Veren Kadınların Aştığı 7. Engel: Hayaller ve gerçekler


Hayal kurmaktan korkma! Hayallerini istediğin kadar büyütmekte özgürsün, unutma! Eğer hayal etmekten vazgeçmezsen ve inanırsan onlar bir gün senin gerçeklerin olacak.


İlham Veren Kadınların Aştığı 8. Engel: Kendin gibi


Başkalarına bakma, kendin gibi ol. Bildiğin yoldan çıkma, bırak onlar senin yolundan ilerlesinler. Doğanda olan gücü kullanmaya başladığın zaman önüne çıkan tüm engelleri aşacaksın.


İlham Veren Kadınların Aştığı 9. Engel: Etrafına bak


Kendi dönüşümünü yaptıktan sonra durma. Çevrendekileri de bu dönüşüme dahil et. Diğerleri için ilham kaynağı ol ve insanları harekete geçir. Öncü ol, başkasının da kendini keşfetmesine yardım et.

İlham Veren Kadınların Aştığı 9 Engel! İlham Veren Kadınların Aştığı 9 Engel! Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Temmuz 09, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok