Seyahate Çıkmadan Önce Bilmeniz Gerekenler!

Hepimiz severiz dimi gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi? Gezi Biletimizi almadan önce ne yaparız? Bir çok gezginin, seyahat severlerin yaptığı başlıca bir hata vardır aslında. O da gideceğimiz yeri araştırmamaktır. 



Tabi bu durum herkes için geçerli değil, tabi ki gideceği yeri araştırıp gidenler de var. Bu durumda iki gezgini de karşılaştırırsak şöyle bir sonuç çıkıyor ortaya; 

Tatile gideceği yeri araştırmadan gidenler:


Araştırma yapmadan gidenler şöyle bir sorun ile karşı karşıya geliyor "Ben şimdi nereyi gezeceğim, burada gezilecek yerler nereler, neler yenir, nerede kalınır?" gibi bir çok sorun ile karşı karşıya kalıyor. Yani gezgin gideceği yere gittiğinde bu tarz sorunlar ile karşı karşıya kalıyor, bu sorunları çözmeye çalışırken zaman su gibi akıp gidiyor ve gittiği yerden hiçbir zevk alamadan geri dönüyor. 

Tatile gideceği yeri araştırıp gidenler: 


"Araştırma yapıldı ve bilet alınıp yola çıkıldı ve tatil yerine varıldı." İşte tam bu noktada araştırma yapmanın faydası başlıyor; Nasıl yani? Şöyle ki, otobüsten indiği vakit o kişi gittiği yerde ne yapması gerektiği bilgisine sahiptir. Gezilecek yerler nerede, yakın mı uzak mı? Nerelerde yemek yenir, meşhur yemekleri neler, nerede uyguna konaklayabilir, otelleri apartları bilir. Bu sayede çok fazla zorlanmadan seyahatini planlayabilir. 

Benim size burada önerebileceğim bir blog var. Bu blog sayesinde bir çok yer hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aslında bir nevi seyahat etmeyi severler için online rehber. 

Seyahate çıkmadan önce gideceğiniz yer hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız eğer; 

Gezi Biletim


blogunu ziyaret edebilirsiniz. Güzel bir tatil herkesin hakkı ☺️ 

Seyahate Çıkmadan Önce Bilmeniz Gerekenler! Seyahate Çıkmadan Önce Bilmeniz Gerekenler! Reviewed by Mehmetcan Sarıkaya on Aralık 12, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok